Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Yritys- ja yhteisöasiakkaat
  3. > Henkilöstön hyvinvointi

Henkilöstön hyvinvointi

A A A

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen keskeinen menestystekijä ja uudistumisen edellytys. Hyvinvointia  on helppo tukea, kun tietää tarpeet ja tunnistaa oikeat kohderyhmät.

Menestys syntyy hyvinvoivasta ja sitoutuneesta henkilöstöstä

Uskomme että yrityksen menestys sekä henkilöstön työhyvinvointi ja sitoutuminen kulkevat käsi kädessä. Työhyvinvointia voidaan johtaa; siitä voidaan rakentaa yksi yrityksen strategisista menestystekijöistä.

Tiedämme, että oikea-aikaiset panostukset oikeisiin kohteisiin näkyvät säästöinä esimerkiksi sairauspoissaolo-, työtapaturma- ja työkyvyttömyyskustannuksissa sekä parempana työkulttuurina / työyhteisön toimivuutena.

Selvitetäänkö yhdessä, mitkä ovat henkilöstönne tärkeimmät kehittämiskohteet?

OP auttaa asiakkaitaan hallitsemaan työkykyriskejä sekä vahvistamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä Hyvinvointikartoituksen avulla.

Hyvinvointikartoitus kattaa samassa kyselyssä sekä terveyteen ja hyvinvointiin että johtamiseen  ja työyhteisön toimivuuteen liittyvät näkökulmat.  Hyvinvointikartoitus tuottaa tietoa sekä henkilöstötuottavuudesta että työkyvyttömyyden riskeistä ja kustannuksista.  Sähköinen kyselymme on helppo toteuttaa kaikenkokoisissa yrityksissä ja tulosten pohjalta on helppo lähteä rakentamaan oikein kohdennettuja kehittämistoimenpiteitä. Kyselyn toistaminen tuottaa tietoa myös toimenpiteiden vaikuttavuudesta. 

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön