Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Varainhoito

A A A

Varainhoito1550

OP Varainhoito tarjoaa laajaa ja kattavaa varainhoitopalvelua, täyden valtakirjan salkunhoitoa ja konsultoivaa varainhoitoa. OP Varainhoito on suomalaisten instituutioiden ja varakkaiden yksityishenkilöiden johtava varainhoitaja. Myös OP-Rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen salkunhoito on pääosin keskitetty OP Varainhoitoon.

Salkunhoitomme kattaa euromääräiset korkosijoitukset ja eurooppalaiset osakkeet myös Itä-Euroopassa ja Venäjällä. Allokaatiopäätökset eli eri sijoituslajien valinnat teemme itse.

Osakekaupankäyntiä hoitaa oma trading -tiimi, mikä tehostaa kaupankäyntiämme. OP Varainhoidon salkunhoitotiimi on Suomen suurin. Palveluksessamme on 37 salkunhoitajaa  ja analyytikkoa. Informaation jalostaminen, tiimityö ja sijoitusriskienhallinta ovat sijoitustoimintamme menestyksen keskeinen perusta.

OP Varainhoidolla on myös noin 34 kansainvälistä yhteistyökumppania, joiden rahastovalikoimasta löytyy rahastoja sekä instituutio- että private -asiakkaiden tarpeisiin. Perinteisten omaisuusluokkien lisäksi tarjoamme vaihtoehtoisia sijoitusratkaisuja, kuten pääomarahastoja, kiinteistöpääomarahastoja ja hedge fundeja.

OP Varainhoitoon kuuluvat OP Varainhoito Oy, OP Kiinteistösijoitus Oy, OP Asset Management Execution Services Oy ja osakkuusyhtiö Access Capital Partners Group SA.

OP Varainhoito hallinnoi noin 40,6 miljardin euron asiakasvaroja. Näitä hoitamassa on noin 85 varainhoidon ammattilaista.

    Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

    Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
    Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön