Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Henkilöasiakkaat
  3. > Vakuutukset
  4. >Uudistamme verkkopalveluamme - tervetuloa kokeilemaan!

Uudistamme verkkopalveluamme - tervetuloa kokeilemaan!

A A A

9.12.2016

OP-verkkopalvelu, op.fi, on uudistumassa. Myös pohjola.fi:n palvelut siirretään osaksi uutta op.fi-palvelua. Henkilöasiakkaat voivat jo hoitaa vakuutusasioitaan uudessa palvelussa osoitteessa uusi.op.fi.

Muutoksen alkuvaiheessa uudistuva op.fi ja pohjola.fi toimivat rinnakkain, ja asiakkaat voivat rauhassa tutustua uuteen palveluun. Verkkopalveluiden uudistuksen edetessä asiakkaat ohjataan pohjola.fi:stä uuteen op.fi-palveluun, joka tulee tarjoamaan palvelut OPn kaikille pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutusasiakkaille. Tiedotamme erikseen tarkemmin verkkopalveluidemme uudistumisen etenemisestä.

Tutustu palveluun osoitteessa uusi.op.fi

Uusi.op.fi on uuden op.fi-palvelun beta-versio. Se tarkoittaa, että palvelu on toiminnallisuuksiltaan ja sisällöiltään rajattu, mutta toimiva ja turvallinen.

  • Voit kirjautua palveluun ja hoitaa siellä pankki- ja vakuutusasioitasi. Kaikki toimenpiteet, esimerkiksi laskun maksaminen, tapahtuvat oikeasti. Myös OPn vakuutusasiakkaat, joilla on käytössään jonkin muun pankin verkkopalvelutunnukset, voivat hoitaa vakuutusasioitaan osoitteessa uusi.op.fi.

  • Kehitämme palveluamme edelleen. Voit vaikuttaa kehittämiseen antamalla palautetta palvelusta.

  • Nykyinen pohjola.fi toimii uuden op.fi-palvelun rinnalla tutussa osoitteessa www.pohjola.fi.

  • Tällä hetkellä uuteen palveluun voi kirjautua vain henkilöasiakkaan tunnuksilla. Yritysasiakkaiden palvelut ovat tulossa käytettäväksi myöhemmin. Yritysasiakkaat voivat kuitenkin jo tutustua sisältöihin, jotka eivät edellytä kirjautumista palveluun.

  • Kirjautumista edellyttävät palvelut ovat toistaiseksi käytettävissä suomeksi ja ruotsiksi.

Asiakkaamme ovat olleet mukana alusta asti havainnoimassa ja testaamassa uutta palvelua ja antaneet hyviä ideoita ja ehdotuksia palvelun kehittämiseksi. Kutsumme kaikki asiakkaamme tutustumaan ja käyttämään uutta palvelua sekä antamaan palautetta sen toiminnasta. Tule sinäkin!

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön