Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

 

 

OP-Pohjolan Ryhmätuottotili: mitä enemmän talletuksia yhteensä, sitä enemmän korkoa

A A A

12.6.2013

OP-Pohjola tuo Suomen talletusmarkkinoille jotain kokonaan uutta. OP-Pohjolan ryhmätuottotili tuo perinteisenä pidettyyn tilisäästämiseen pelillisiä ja yhteisöllisiä piirteitä. Ryhmätuotto on verkossa avattava tili, ja se on aivan uusi tapa sijoittaa rahaa määräaikaistilille.

Ryhmätuottotili on täysin uudenlainen yhteisöllinen talletustili. Tilin korko määräytyy sen perusteella, kuinka paljon asiakkaat yhteensä tekevät talletuksia Ryhmätuottotilille sen osallistumisaikana.

Ryhmätuottotiliä myydään erissä. Ensimmäisen erän osallistumisaika on 10.6.2013 - 4.7.2013. Osallistumisaikana henkilöasiakkaat voivat avata Ryhmätuottotilejä ja tehdä niille talletuksia. Osallistumisajan jälkeen tili on kuin normaali määräaikainen tili, jolle maksetaan kiinteää korkoa. Ensimmäinen jakso on 12 kuukautta.

- Ryhmätuotto on uudenlainen yhteisöllisyyteen perustuva talletustuote. Mitä enemmän talletuksia yhteensä kertyy, sitä paremmaksi korko muodostuu. Koko talletuspotin ja koron kertymistä voi helposti seurata op.fi-palvelussa, kertoo pankinjohtaja Marika Hagelin OP-Pohjolasta.

- Ryhmätuotto sopii säästäjä- ja sijoittaja-asiakkaille, jotka etsivät turvallista ja kohtuullisen tuottavaa sijoituskohdetta varoilleen. Ryhmätuottotilin korko muodostuu ensimmäisessä erässä tilille talletetun kokonaismäärän mukaisesti välille 0,50% - 1,30%. Tavoitteenamme on tuoda loppuvuoden aikana myyntiin vielä kaksi erää, joiden ehdot määräytyvät markkinatilanteen ja ensimmäisestä myyntierästä saatujen kokemusten perusteella, jatkaa Hagelin.

OP-Pohjolan tavoitteena on nykyaikaistaa tilisäästämisen ja -sijoittamisen ilmettä tuotteella, joka toimii verkossa ja sisältää yhteisöllisiä piirteitä. Ryhmätuoton lanseerauksessa sosiaalisella medialla on tärkeä rooli ja jokainen voi vaikuttaa tilinsä korkoon suosittelemalla tiliä myös ystävilleen.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön