Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

 

 

Strategia ja arvot

A A A

Eurooppalainen on johtava, erikoistunut matkavakuuttaja, joka huolehtii asiakkaistaan ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen erilaisten matkariskien varalta.

Eurooppalainen tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkaille laadukkaat matkavakuutuspalvelut. Eurooppalainen on kokonaan Pohjola Vakuutus Oy:n omistama ja kuuluu Eurooppalaisen nimeä kantavien eurooppalaisten matkavakuutusyhtiöiden yhteenliittymään ETI Groupiin (European Travel Insurace Group). Eurooppalainen on matkavakuuttajana markkinajohtaja, jonka markkinaosuus on runsaat 50 %.

Eurooppalainen tarjoaa matkavakuutusratkaisut Pohjolan asiakkaille omien palvelukanavien ja internetin kautta, mutta toimii laajasti myös ulkoisten myyntikanavien (matkatoimistot, valuutanvaihtotoimistot ja R-kioskit) kautta. Eurooppalainen on lähellä asiakkaitaan monikanavaisen toimintatapansa ansiosta. Ulkoiset myyntikanavat ja internet mahdollistavat asiakkaiden tavoittamisen jo matkan varaamisen yhteydessä.

Eurooppalaisen kilpailuedut ovat saatavuus ja laaja ulkomaan palveluverkosto. EuroCenter-verkosto, sadat sopimuslääkärit ja oma 24/7 matkahätäpalvelu takaavat laadukkaan palvelun asiakkaillemme vahinkotilanteissa.

Arvot

Eurooppalaisen arvot ovat

  • ihmisläheisyys

  • vastuullisuus 

  • yhdessä menestyminen

Strategia

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön