Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Henkilöasiakkaat
  3. > Vakuutukset
  4. >Pohjolalta uusi vakuutus jalkapalloilijoille: Jalkapalloturva

Pohjolalta uusi vakuutus jalkapalloilijoille: Jalkapalloturva

A A A

5.6.2009 klo 16:34

Pohjola Vakuutus toi  myyntiin jalkapalloilijoille tarkoitetun uuden vakuutuksen, Jalkapalloturvan.  Jalkapalloturva on tarkoitettu kaikille jalkapalloilijoille Suomessa. Vakuutuksen voi ostaa helposti internetistä allaolevan sporttirekisteri-linkin kautta.

Näin ostat Jalkapalloturvan

Jalkapalloturvan voi ostaa sporttirekisterin sivulla valitsemalla Vakuutuksellisen lisenssin verkko-ostopalvelun. Rekisteröintisivun yläosassa lukee Lisenssin maksu verkossa. Otsikosta huolimatta Jalkapalloturva on vakuutus eikä sisällä Palloliiton Pelipassia. 

Vakuutuksenhakija valitsee alasvetovalikosta Jalkapalloturvan ja täyttää täydelliset henkilötiedot, valiten seuraksi Jalkapalloturvan. Vakuutuksenhakijan tulee valita rekisterin tarjoama vaihtoehto, hyväksyä vakuutusehdot sekä tulostaa itselleen tuoteselosteen.

Vakuutuksen voi maksaa tulostamalla maksukuitin ja maksamalla sen normaalin laskun tapaan. Vakuutus tulee voimaan 1.4.2009, mikäli maksu on suoritettu huhtikuun aikana. Myöhemmin maksaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00. 

Vakuutuksesta ei tule vakuutuskirjaa tai muuta vahvistusta. Tiedot siirtyvät automaattisesti rekisteristä Pohjolan vakuutuskantaan. 

Suomen Palloliiton Pelipassi
 
Jalkapalloturva ei sisällä Suomen Palloliiton Pelipassia. Suomen Palloliiton Pelipassi (ent.lisenssi) maksetaan Sporttirekisterin sivulla valitsemalla Vakuutukseton lisenssi verkko-ostopalvelun kautta.

Kaikki kysymykset liittyen Palloliiton Pelipasseihin tulee osoittaa Palloliittoon.

Jos Jalkapalloturva -vakuutusta joudutaan vaihtamaan kesken kauden 

Mikäli pelaaja vaihtaa valitun ja maksetun Jalkapalloturva vakuutuksen toiseen vaihtoehtoon, pelaajan tulee maksaa turvien erotus edellisen vakuutuksen viitenumerolla. Mikäli viitenumero ei ole tiedossa, ota yhteyttä allaolevaan sporttirekisterin osoitteeseen.

Muutoksesta pitää aina ilmoittaa allaolevaan sporttirekisterin osoitteeseen. Huonompaan vaihtoehtoon ei voi vaihtaa kesken kauden. 

Lisätietoja Jalkapalloturvasta saat allaolevilta henkilöiltä tai sähköpostiosoitteista:

Erja Luoto p. 010 253 3288 

Ari Koski  p. 050 590 9581

Satu Kaikko p. 010 253 2075  

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön