Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Yritykset

A A A

OPn yli 100 vuotinen vakuutuskokemus on asiakkaiden hyödynnettävissä. OP on erikoistunut yritystoiminnan vakuuttamiseen kaikilla sen osa-alueilla. Tunnemme asiakkaidemme riskit  kokemuksella ja asiantuntemuksella.  Hoidamme asiakkaidemme kanssa yhdessä riskien kartoittamisen ja suunnittelemme yhdessä riskeihin varautumisen.

OP auttaa riskien kartoittamisessa

Yrityksen keskeinen haaste on turvata toiminnan häiriöttömyys ja varmuus. OP auttaa yritystoiminnan vahinkoriskien kartoittamisessa ja tekee yhdessä yrityksenne kanssa kokonaissuunnitelman niiden hallitsemiseksi. Yrityksen tilanne on hyvä käydä läpi vuosittain ja aina, kun toiminnassa tapahtuu muutoksia.

Vuositarkastus varmistaa vakuutusturvan

Uudet toimitilat, toimitilamuutokset, investoinnit, laitehankinnat ja henkilöstön määrän muutokset vaikuttavat vakuutustarpeeseen. Vuositarkastuksessa varmistamme yhdessä sen, että vakuutusturva on riittävä yrityksenne riskeihin nähden.

Räätälöi yrityksellesi sopivin rahoitusmuoto

Tutustu monipuolisiin rahoitus-, sijoitus- ja maksuliikeratkaisuihin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit räätälöidä yrityksellesi sopivimman rahoitusmuodon.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön