Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Super Terveysturva -vakuutus

A A A

Super Terveysturva varmistaa nopean hoidon sekä yleis- että erikoislääkärillä sairauden tai tapaturman kohdatessa. Se sopii yrityksille, jotka arvostavat haluamalleen lääkäriasemalle pääsyä kellon ajasta riippumatta!

Varmista henkilöstön työkyky

Varmista, että työntekijäsi saavat asiantuntevaa hoitoa silloin, kun he sitä tarvitsevat. Super Terveysturva -vakuutuksen avulla työntekijä pääsee nopeasti lääkärin hoitoon valitsemaansa hoitolaitokseen ja sairauspoissaoloaika jää mahdollisimman lyhyeksi. Vakuutus korvaa kuluja sairauden tai tapaturman aiheuttaman vamman tutkimuksista ja hoidoista, kuten esimerkiksi lääkärin määräämät lääkkeet, leikkaukset ja sairaalan hoitopäivämaksut sekä tietyt kuntoutustoimenpiteet.

Kaikki vakuutetut saavat asiakaskortin. Asiakaskorttia voi käyttää hoitolaitoksissa ja apteekeissa vakuutuksesta korvattavien hoitokulujen laskutukseen. Varmimmin hoidon saa maksutta Pohjolan hoitolaitoskumppaneilla.

Ohjeet sairastuneelle
  1. Vakuutettu voi hakeutua lääkärille joko hoitolaitoskumppanillemme tai valitsemaansa hoitolaitokseen. Suosittelemme hakeutumaan ensisijaisesti kumppanillemme, jotta hoidon ja korvauksen saaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti.  Kalliiseen toimenpiteeseen (esimerkiksi leikkaukseen) annamme maksusitoumuksen kumppanillemme.

  2. Hoitolaitoskumppanimme voivat yleensä laskuttaa korvattavat kulut suoraan Pohjolasta, kun vakuutettu esittää hoitolaitoksessa vakuutuksen asiakaskortin, Kela-kortin ja henkilöllisyystodistuksen.  Asiakaskorttia voi käyttää myös apteekeissa vakuutuksesta korvattavien lääkekulujen laskutukseen. 

  3. Vakuutettu voi aina hakea korvausta Pohjolasta jälkeenpäin, mikäli hoitolaitos tai apteekki ei voi laskuttaa kuluja suoraan Pohjolalta. Tällöin vakuutettu maksaa hoidon kulut ensin itse ja hakee niistä sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset Kelasta. Tämän jälkeen vakuutettu voi hakea korvausta verkkopalveluissamme osoitteessa pohjola.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 0303 0303.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön