Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Perus Terveysturva -vakuutus

A A A

Perus Terveysturva varmistaa nopean hoidon vakavissa sairaustilanteissa ja pääsyn leikkauksiin ilman jonottamista.

Varmista henkilöstön työkyky

Kun vakava sairaus tai leikkauksen tarve yllättää, on tärkeää päästä nopeasti hyvää hoitoon. Hoitoon pääsyä joutuu yleensä jonottamaan tai se on kallista. Kun olet vakuuttanut työntekijäsi, on heillä käytössään hoitolaitoskumppaniemme laadukkaat palvelut.  Hoitolaitoskumppaniemme kautta hoitoon pääsyä ei tarvitse jonottaa.

Perus Terveysturva korvaa leikkausten ja tiettyjen vakavien sairauksien aiheuttamia hoitokuluja. Vakavalla sairaudella tarkoitetaan tässä vakuutuksessa syöpää, sydäninfarktia, aivohalvausta, halvaantumista, pitkäaikaista tajuttomuutta tai MS-tautia.

Ohjeet sairastuneelle
  1. Jos vakuutetulle sattuu sairaus tai tapaturma, joka erikoislääkärin tutkimuksen perusteella vaatii leikkausta tai jos vakuutetulla on todettu vakuutusehdoissa tarkoitettu vakava sairaus, hän voi hakeutua hoitoon hoitolaitoskumppanillemme tai julkisen sektorin hoitolaitokseen. Asioidessaan hoitolaitoksessa vakuutetun tulee esittää Kela-kortti, henkilöllisyystodistus ja vahvistus vakuutukseen kuulumisesta.

  2. Leikkauksiin annamme tarvittaessa maksusitoumuksen hoitolaitoskumppanillemme. Vakavien sairauksien hoitokulut hoitolaitoskumppanimme voi laskuttaa suoraan Pohjolalta sen jälkeen, kun vakava sairaus on diagnosoitu ja korvauspäätös on tehty.

  3. Vakuutuksesta korvattavat vakavien sairauksien lääkkeet vakuutettu maksaa ensin itse ja hakee korvauksen jälkikäteen osoitteesta pohjola.fi tai palvelunumerostamme 0303 0303.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön