Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Laaja Terveysturva -vakuutus

A A A

Laaja Terveysturva täydentää yrityksen yleislääkäritasoista työterveyshuoltoa. Jos sairaus tai vamma vaatii työterveyshuollon tutkimuksen mukaan hoitoa erikoislääkärillä, korvaa vakuutus tutkimukset ja hoidot erikoislääkärillä. Vakuutusta käytettäessä vakuutettu tarvitsee lähetteen erikoislääkärille, jonka yrityksen työterveyshuolto antaa tarvittaessa.

Varmista henkilöstön työkyky

Varmista, että työntekijäsi saavat asiantuntevaa ja oikea-aikaista hoitoa myös tilanteissa, joissa sairaus tai vamma vaati erikoislääkärin tutkimuksia ja hoitoa. Laaja Terveysturva korvaa kuluja erikoislääkärin suorittamista tutkimuksista ja hoidoista sekä leikkauksista, jolloin hoitoon hakeutuminen on helppoa ja vaivatonta.

Ohjeet sairastuneelle
  1. Vakuutettu hakeutuu alustavaan tutkimukseen työterveyshuoltoon ja saa sieltä tarvittaessa lähetteen erikoislääkärille.

  2. Lähetteen saatuaan vakuutettu voi hakeutua erikoislääkärin vastaanotolle. Mahdolliset magneettitutkimukset ja leikkaukset tulee toteuttaa aina hoitolaitoskumppanillamme.

  3. Hoitolaitoskumppanimme voivat yleensä laskuttaa korvattavat kulut suoraan Pohjolasta, kun vakuutettu esittää hoitolaitoksessa Kela-kortin, vahvistuksen vakuutuksesta ja henkilöllisyystodistuksen.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön