Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Ekstra Terveysturva -vakuutus

A A A

Ekstra Terveysturva varmistaa nopean hoidon sekä yleis- että erikoislääkärillä sairauden tai tapaturman kohdatessa. Se soveltuu yrityksille, jotka arvostavat lääkäriin pääsyä kellon ajasta riippumatta!

Varmista henkilöstön työkyky

Varmista, että työntekijäsi saavat asiantuntevaa hoitoa silloin, kun he sitä tarvitsevat. Ekstra Terveysturva -vakuutuksen avulla työntekijä pääsee nopeasti lääkärin hoitoon ja sairauspoissaoloaika jää mahdollisimman lyhyeksi. Vakuutus korvaa kuluja sairauden tai tapaturman aiheuttaman vamman tutkimuksista, hoidoista sekä leikkauksista.

Kaikki vakuutetut saavat asiakaskortin. Asiakaskorttia voi käyttää hoitolaitoksissa vakuutuksesta korvattavien hoitokulujen laskutukseen. Varmimmin hoidon saa maksutta Pohjolan hoitolaitoskumppaneilla.

Ohjeet sairastuneelle
  1. Vahingon sattuessa suosittelemme hakeutumaan ensisijaisesti kumppaniverkostomme hoitolaitokseen, jotta hoidon ja korvauksen saaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Mahdolliset magneettitutkimukset ja leikkaukset tulee toteuttaa aina hoitolaitoskumppanillamme.

  2. Hoitolaitoskumppanimme voivat yleensä laskuttaa korvattavat kulut suoraan Pohjolasta, kun vakuutettu esittää hoitolaitoksessa vakuutuksen asiakaskortin, Kela-kortin ja henkilöllisyystodistuksen. 

  3. Mikäli hoitolaitos ei voi laskuttaa kuluja suoraan Pohjolalta, vakuutettu voi hakea korvausta Pohjolasta jälkeenpäin. Tällöin vakuutettu maksaa hoidon kulut ensin itse ja hakee niistä sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset Kelasta. Tämän jälkeen vakuutettu voi hakea korvausta verkkopalveluissamme osoitteessa pohjola.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 0303 0303.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön