Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Ajoneuvovakuutukset

A A A

Suomessa vakuutetaan kaikki liikenteeseen käytettävät ajoneuvot pakollisella liikennevakuutuksella. Vapaaehtoinen autovakuutus antaa lisäturvaa omalle ajoneuvolle sattuvien vahinkojen varalta.

Liikennevakuutus

Yrityksen kaikki liikenteeseen käytettävät moottoriajoneuvot vaativat lakisääteisen liikennevakuutuksen. 
 
Liikennevakuutus korvaa liikennevahinkoon syyttömän osapuolen henkilö- ja omaisuusvahinkoja sekä vahinkoon syyllisen ajoneuvon kuljettajan ja matkustajien henkilövahinkoja.

Sähköinen varmenne ilmoitusosan tilalle

Saatat marraskuusta 2015 alkaen saada sähköisen varmenteen rekisteröintitodistuksen II-osan sijaan ajoneuvon myyjältä. Sähköisen varmenteen avulla voit rekisteröidä liikennevakuutetun ajoneuvon sivulla www.trafi.fi tai Osuuspankissa tai katsastusasemalla. Jos hankit ajoneuvon autoliikkeestä, hoitaa autoliike vakuutuksen ja rekisteröinnin puolestasi.

Verkossa vakuuttaminen ja rekisteröinti samalla kertaa

Trafi ja vakuutusyhtiöt yhdistävät ajoneuvon vakuuttamisen ja rekisteröinnin helpoksi palvelutapahtumaksi eri kanavissa. Kevääseen 2016 saakka hoidamme vakuuttamisen ja rekisteröinnin kuten tähänkin asti. Keväästä 2016 alkaen voit verkossa vakuuttaa ja rekisteröidä ajoneuvosi samanaikaisesti.

Autovakuutus

Autovakuutus on vapaaehtoinen, ja siitä korvataan omalle ajoneuvolle aiheutuneita vaurioita.

Työkonevakuutus

Työkonevakuutuksen tarkoituksena on turvata traktori tai työkone sitä uhkaavilta yleisimmiltä riskeiltä.

Työkonevakuutukseen voi liittää lisäturvavakuutuksena keskeytysvakuutuksen, konerikkovakuutuksen, konerikkokeskeytysvakuutuksen tai osamaksuvakuutuksen. Tutustu työkonevakuutukseen tarkemmin tuoteselosteessa.

Vakuutusasiantuntijat auttavat

Yritysajoneuvojen vakuutusasioissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Asiantuntijamme arvioivat kokonaistilanteen ja tekevät omalle yrityksellesi sopivan vakuutusratkaisun. Vakuutusten valintaan ja maksujen tariffointiin vaikuttavat esimerkiksi ajoneuvojen käyttötarkoitus ja lukumäärä.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön