Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Uudet yritykset

A A A

Oletko miettimässä yritystoiminnan aloittamista tai juuri perustamassa omaa yritystä?
 
Vakuutusasioiden järjestäminen on yksi osa yritystoiminnan aloittamista. Laki velvoittaa yrittäjää ottamaan työntekijöille työeläkevakuutuksen ja  lakisääteisen tapaturmavakuutuksen. Lakisääteiset vakuutukset ovat asioita, joista yrittäjän on itse huolehdittava.

Yrittämisen riskit

Alkava yrittäjä kohtaa monenlaisia riskejä. Liikeriskit jäävät yrittäjän omalle vastuulle, vahinkoriskit voi siirtää OPn kannettavaksi. 
 
Tyypillisiä vahinkoriskejä ovat tulipalot, putkivuodot, ilkivalta ja murtautumiset, sekä niistä aiheutuva mahdollinen yritystoiminnan keskeytyminen. Lisäksi yrittäjä ja työntekijät voivat sairastua tai loukkaantua tapaturmaisesti.

Starttipaketilla saat rahanarvoisia etuja

Paketoimme kattavat pankki- ja vakuutuspalvelumme helpoksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi, yrityksen starttipaketiksi.

Paketti sisältää alkavan yrityksen maksuliikkeen hoitoon sekä yritystoiminnan ja yrittäjän itsensä vakuuttamiseen ja turvaamiseen liittyvät palvelut.

Kaiken tarvittavan tuen ja turvan yrityksesi starttiin saat saman katon alta yhdellä kertaa. Ja lisäksi saat alkavana yrittäjänä vuodeksi etuja, joiden avulla voit keskittyä olennaiseen eli yrityksen pyörittämiseen.

MaksuliikepalvelutVahinkovakuutuksetTyöeläkevakuutuksetHenkivakuutus
Maksuliikepalvelut alennettuun pakettihintaan vuodeksi vain 4,90 e/kk.Keskeytysvakuutus tapaturman varalta maksutta vuodeksi.

Aloittavalle yrittäjälle 22 %:n alennus vakuutusmaksusta ensimmäisen 4 vuoden ajan.Yrityksen ottama henkivakuutus maksutta vuodeksi (korvaussumma 30 000 e).
Pakettiin sisältyy
- OP-verkkopalvelu
- Yritystili
- 100 tili-
   tapahtumaa/kk
   verkkopalvelussa
20 % aleneva alennus omistajayrittäjälle Mittaturvan kotivakuutuksista.  

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön