Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Sivuston käyttöehdot

A A A

Tämän verkkopalvelun julkaisijat on OP Yrityspankki Oyj (ent. Pohjola Pankki Oyj) sekä OP Vakuutus Oy (ent. Pohjola Vakuutus Oy).

OPn verkkopalvelujen käyttämistä koskevat nämä yleiset käyttöehdot, joihin kehotamme tutustumaan ennen vierailuanne OPn verkkopalveluissa. Sivuillamme voi myös olla erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, joihin sovelletaan näitä yleisiä käyttöehtoja toissijaisesti.

Vastuunrajoitukset

Ylläpidämme verkkopalveluamme, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tutustua yhtiöömme ja sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Olemme pyrkineet huolellisesti varmistamaan sivujemme tietosisällön oikeellisuuden. Sitoudumme kuitenkin vain siihen, että tarjoamme sivumme sellaisina ja siten kuin ne ovat. Sivuillamme voi olla linkkejä ja muita viittauksia toisten ylläpitämiin Internet -sivuihin, joiden sisältöä tai saatavuutta emme kontrolloi.

Tekijänoikeudet

Näiden sivujen tekijänoikeudet, oikeudet sivujen ulkoasuun ja tietokantoihin sekä muut immateriaalioikeudet näiden sivujen sisältöön (sisältäen esimerkiksi tekstin, kuvat ja äänet) kuuluvat joko OPlle tai yhteistyökumppaneillemme.

Näiden sivujen sisällön kopioiminen, levittäminen, jakelu tai muu käyttäminen on sallittua vain siinä määrin kuin se lainsäädännössä on sallittu. Kaikki muu näiden sivujen sisällön käyttäminen edellyttää OPn antamaa kirjallista suostumusta.

Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa sivuja tietokoneellaan tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivujen sisältöä lainattaessa on aina ilmoitettava lähde.

Muut ehdot

OPlla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja, verkkopalvelusivujen ja niiden sisältämien palveluiden sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia tai estää pääsy näille sivuille tai lakkauttaa palvelu.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön