Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > OP Ryhmä
  3. > Työpaikat
  4. >Pohjola työnantajana

Valikko:

Pohjola työnantajana

A A A

Pohjola Pankki Oyj on OP-Pohjola-ryhmään kuuluva pörssiyhtiö.  A-osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssissä. Toivoisimme sinun sijoittavan meihin - osaamisesi.

Pohjola Pankki on yksi Suomen johtavista toimijoista finanssialalla. Tarjoamme edistyksellisiä pankki- ja sijoituspalveluita suurille ja keskisuurille yrityksille, yhteisöille sekä varakkaille yksityishenkilöille. 

Vakuutusyhtiönä Pohjola on Suomen suurin. Me myös kasvamme kaiken aikaa, sillä yhä useammat suomalaiset haluavat keskittää vakuutus- ja pankkiasiansa OP-Pohjola-ryhmään. 

Pohjola toimii koko OP-Pohjola-ryhmän keskuspankkina ja kansainvälisten asioiden keskuksena. Olemme osuuspankkien kumppani, kun niiden yritysasiakkaat tarvitsevat vahvaa erityisosaamista - esimerkiksi lähtiessään kansainvälistymään.

Katsoisitko kanssamme maailmaa?

Meille on tärkeää olla kansainvälisesti arvostettu osaaja - tuotekehittäjä ja kumppani, jonka kanssa suomalaiset kansainväliset yritykset menestyvät maailmalla. 

Omien ulkomaisten toimipisteiden lisäksi tarjoamme parhaat palvelut kansainvälisille yrityksille yhteistyössä vahvan ulkomaisen verkoston kanssa. Tule meille, jos kansainvälinen työ finanssimaailman huipulla kiinnostaa sinua.

Tule Pohjolaan - ja viihdy

Me pohjolalaiset jaamme OP-Pohjola-ryhmän tärkeän päämäärän: haluamme olla alan paras työnantaja ja toteuttaa joka päivä yhteisiä arvojamme - yhdessä menestyminen, vastuullisuus ja ihmisläheisyys.

Tutkimusten mukaan henkilöstömme kokee työnsä haastavaksi, kiinnostavaksi ja merkitykselliseksi. Heidän mielestään työyhteisömme ilmapiiri ja yhteishenki tukevat asiantuntijatyössä onnistumista; esimiehet antavat vastuuta ja luottavat alaisiinsa, toimivat oikeudenmukaisesti ja tukevat työyhteisönsä uudistumista. Tervetuloa Pohjolaan!

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön