Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Henkilöasiakkaat
  3. > Vakuutukset
  4. >Pohjola-alkuiset yhtiönimet ovat nyt OP-alkuisia ja pohjola.fi siirtyy osaksi op.fi:tä

Pohjola-alkuiset yhtiönimet ovat nyt OP-alkuisia ja pohjola.fi siirtyy osaksi op.fi:tä

A A A

4.4.2016

Pohjola-alkuiset yhtiönimet muuttuivat OP-alkuisiksi 4.4.2016. OP Ryhmän liiketoiminnat - pankkiliiketoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito - ovat nyt kaikki OP-brändin alla.

OP-brändiä koskevista nimenmuutoksista tehtiin periaatepäätös ryhmän hallintoneuvostossa, ja niistä tiedotettiin 6.10.2014. Nimenmuutokset tukevat entistä yhtenäisemmän, asiakasomisteisen finanssiryhmän rakentamista. OP-nimen sisällä on tarina Osuuspankin (O) ja Pohjolan (P) liitosta.

Pohjola Pankki Oyj on nyt OP Yrityspankki Oyj ja Pohjola Vakuutus Oy OP Vakuutus Oy Pohjola Varainhoito Oy:stä tuli OP Varainhoito Oy ja Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä OP Kiinteistösijoitus Oy.

Nimenmuutokset eivät pääsääntöisesti vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä eivätkä muutokset muuta asiakassuhdetta. Mikäli muutokset vaativat toimenpiteitä, OP on niistä erikseen yhteydessä.

Pohjola.fi:n sisällöt siirtyvät osaksi op.fi:tä

Nimenmuutosten yhteydessä Pohjolan logo muuttui OPn logoksi pohjola.fi-verkkosivustolla.

Pohjola.fi:n palvelut siirretään myös osaksi uudistuvaa op.fi:tä. Muutoksen alkuvaiheessa uudistuva op.fi ja pohjola.fi toimivat rinnakkain ja asiakkaat voivat rauhassa tutustua uuteen palveluun. Verkkopalveluiden uudistuksen edetessä asiakkaat ohjataan pohjola.fi:stä op.fi:hin, josta asiakkaiden kaikki uudistuvat palvelut jatkossa löytyvät. Tiedotamme erikseen tarkemmin verkkopalveluidemme uudistumisesta.

Uusi op.fi -verkkopalvelu tulee tarjoamaan palvelut OPn kaikille pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutusasiakkaille.

Pohjolan nimi säilyy terveys- ja hyvinvointipalveluiden yhteydessä

Pohjola on jatkossakin tiivis osa OPta, kun OPn terveys- ja hyvinvointipalveluiden toiminta laajenee. Omasairaala Oy muuttuu virallisesti elokuussa Pohjola Terveys Oy:ksi. Elokuusta 2016 lähtien OP Ryhmän omistamat sairaalat Helsingissä ja Tampereella toimivat Pohjola Sairaala -nimellä.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön