Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Henkilöt

A A A

Terveysvakuutus -30 552

Suomalaiset turvaavat perinteisesti kyllä autonsa ja kotinsa, mutta jättävät vakuuttamatta itsensä ja läheisensä. Huolehdithan omasta ja läheisesi terveydestä sekä toimeentulosta elämän eri käänteistä.

Kattava ja edullinen vakuutus, räätälöity sinun tai läheisesi tarpeisiin!

Henkilövakuutuksemme tarjoavat monipuolista turvaa vauvasta vaariin tapaturman, sairauden, kuoleman ja työkyvyttömyyden varalle. Terveysvakuutuksella varmistat parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi, ja vakuutus mahdollistaa lisäksi erilaisten terapioiden (esim. fysioterapian) käytön, mikäli lääkäri sellaista määrää. Vakuutuksella turvaat mahdollisimman nopean kuntoutumisen ja voit jopa ennaltaehkäistä sairauden pahenemisen. Vakuutukset saattavat edellyttää terveysselvityksen täyttämistä verkossa ja ne myönnetään terveydentilan perusteella.

Tarjoamme sinulle tarpeisiisi soveltuvan vakuutuksen. Vastattuasi muutamaan tarkentavaan kysymykseen, poimimme sinulle sopivan paketin terveytesi ylläpitoon ja taloutesi turvaamiseen. Kerromme sinulle myös vakuutuksen hinnan, minkä jälkeen pääset vielä vaikuttamaan vakuutuspakettisi sisältöön.

Siirry verkkokauppaamme Osta vakuutus -painikkeesta, niin esittelemme mitä vakuutuksia ja turvia suosittelemme juuri sinulle ja/tai perheenjäsenillesi.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Osta vakuutus

Voit myös halutessasi tutustua tarjoamiimme henkilön vakuuttamisen eri vaihtoehtoihin alta löytyvän taulukon avulla.

Hyödynnäthän etumme!

#Perheenlisä-etuna vakuutukset maksutta vuodeksi.
#Perheenlisä-eduilla haluamme osaltamme tukea vauvaperheiden hektistä ja vaativaa arkea sekä uusia alkuja. Tarjoamme sekä syntyvän lapsen vakuutuksen että vanhempien NewLife -henkivakuutuksen vuodeksi maksutta.

Etu on voimassa 31.12.2017 saakka. Tutustu ja hyödynnä edut alla olevasta linkistä.

Terveys- ja toimeentulovakuutukset 30% alennuksella vuodeksi.
Tarjoamme nyt terveys- ja toimeentulovakuutuksen vuodeksi 30% alennuksella. Voit valikoida vakuutuksen itsellesi sopivilla laajuuksilla, jolloin saat halutessasi monenlaista turvaa sairauksien ja tapaturmien varalle.

Etu on voimassa 31.12.2017 saakka. Hyödynnä edut alla olevasta linkistä.

Henkilövakuutus - ennaltaehkäisy, hoito, toipuminen, tukeminen, talouden turvaaminen
TerveysvakuutusHoitoturva
Voit käyttää laajasti erilaisia julkisia ja hoitolaitoskumppaneidemme terveydenhoitopalveluita.
Kuluturva*
Voit halutessasi varautua vain kalliimpiin hoitokuluihin, kuten leikkauksiin ja erityistutkimuksiin.
Hammasturva
Vain tämän turvan avulla voit hoidattaa hammastapaturmia ja -sairauksia.
 Lisähoitoturva
Voit valita kululajit laajentamaan korvattavien palveluiden määrää; esimerkiksi fysioterapia, osteopatia, kiropraktinen hoito, puhe- ja toimintaterapia, kotisairaanhoito, kodin muutostyöt ja saattohoito.
Kuntoturvan avulla voit käyttää kuntotestejä ja asiantuntijapalveluita.
 Urheilijan turvat*
Voit turvata itsesi kilpaurheilun ja urheiluharjoittelun aikana sattuvien tapaturmien varalle.
  
ToimeentulovakuutusSaat kertakorvauksen, jos invalidisoidut tapaturman seurauksena. Edunsaajillesi maksetaan kertakorvaus, jos menehdyt tapaturmaisesti. Saat päivärahaa, kun olet tapaturman vuoksi täysin työkyvytön.
  
TyökyvyttömyysvakuutusSaat kertakorvauksen, jos sairauden tai tapaturman vuoksi tulet pysyvästi työkyvyttömäksi.
  
Vakavan sairauden turva*Saat jopa 100 000 euron kertakorvauksen, jos vakava sairaus tai vakava tapaturma yllättää. Korvauksen voit käyttää oman valintasi mukaan. Läheisesi saavat taloudellista turvaa, jos menehdyt korvattavaan sairauteen tai tapaturmaisesti. Vakuutuksen myöntää OPn yhteistyökumppani AXA.
  
HenkivakuutusAuttaa läheisiäsi taloudellisesti, jos sairauden tai vamman seurauksena kuolet.. Maksamme edunsaajillesi kertakorvauksen. Voit ottaa henkivakuutuksen joko yksin tai puolisosi kanssa pariturvana. Henkivakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

* Terveysvakuutuksen kuluturvaa, urheilijan turvia tai Kultaturvaa ei ole mahdollista hankkia verkkokauppamme kautta. Em. turvien hankkiminen onnistuu joko OP konttorissa tai puhelinpalvelun kautta.

Hanki vakuutus puhelimitse:
Terveysvakuutus, numerosta 0303 0303.
Vakavan sairauden turva, numerosta 0100 0500.

Tutustu myös:

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön