Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Ajoneuvot

A A A

Ajoneuvot kuva

Liikenteessä sattuu päivittäin kolareita, peräänajoja sekä muita vahinkoja. Oli kulkuvälineesi sitten auto, moottoripyörä, pakettiauto tai vaikka moottorikelkka, tarvitsee ajoneuvosi vakuutuksen, jolla turvaat itsellesi, muille vahingon osallisille sekä itse ajoneuvollesi sattuvia vahinkoja.

Kattava autovakuutus tuo turvaa matkantekoon

Ajoneuvon vakuutus koostuu pakollisesta liikennevakuutuksesta sekä valinnaisesta kaskovakuutuksesta. Jokaisella liikenteessä käytettävällä moottoriajoneuvolla tulee olla liikennevakuutus, sillä liikennevakuutus korvaa liikennevahingoissa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä vahingossa osallisena olleen syyttömän osapuolen auton tai muun ajoneuvon vahinkoja. Liikennevakuutus ei tosin korvaa aiheuttamassasi kolarissa autollesi mahdollisesti aiheutuneita vahinkoja. Tämän takia on tärkeä turvata oma ajoneuvo myös kaskovakuutuksella.

Oman ajoneuvosi vakuutuksella, eli kaskolla, turvaat oman auton esimerkiksi kolarin, tieltä suistumisen, ilkivallan, moottorivian tai hirvikolarin varalta. Kaskosta saat lähtökohtaisesti myös korvausta, mikäli autosi tuulilasi rikkoutuu tai autosi varastetaan. Yli 60 % ajoneuvoa koskevista vahingoista tapahtuu ajoneuvon ollessa pysäköitynä, ja kaskolla turvaat ajoneuvosi myös sellaisissa tilanteessa, joissa tuntemattomaksi jäävä osapuoli kolhii tai muuten vaurioittaa ajoneuvoasi, sen ollessa pysäköitynä. Vakuutuksen kattavuus sekä korvaavuus riippuu valitsemastasi kaskosta sekä valitsemistasi kaskon sisältämistä valinnaisista turvista. Tutustu siis huolella suosittelemamme kaskon sisältöön sekä valinnaisiin turviin.  

Siirry verkkokauppaamme Osta vakuutus -painikkeesta, niin esittelemme ajoneuvon vakuutusturvan suositukset ja mahdollisuudet juuri sinun menopelillesi - henkilöautolle, moottoripyörälle tai vaikkapa moottorikelkalle.

Osta vakuutus

Vakuuta ja rekisteröi verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit vakuutuksen ostettuasi rekisteröidä auton tai muun ajoneuvon, jos sinulla on sähköinen varmenne ajoneuvon myyjältä. Rekisteriotteen ilmoitusosan kanssa voit asioida OPn konttorissa tai katsastusasemalla.

Autovakuutus vuodeksi nyt -50 %

Keskittämällä vakuutuksesi saat käyttöösi parhaat tarjoamamme edut.

Keskittäessäsi vakuutuksesi, voit saada uutena etuasiakkaana uuden autovakuutuksen vuodeksi puoleen hintaan. Etu koskee uusia etuasiakkaita ja uusia autovakuutuksia pakollisen liikennevakuutuksen yhteydessä. Etu koskee yksityiskäyttöistä henkilöautoa ja se on ajoneuvokohtainen. Etu on voimassa 31.5.2017 saakka.

Etuasiakkaaksi pääset omistamalla vakuutuksia vähintään kolmesta eri vakuutuksen tuoteryhmästä. Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Vakuutuksen tuoteryhmät ovat:

  • Koti- ja muut omaisuusvakuutukset

  • Liikennevakuutukset

  • Autovakuutukset

  • Jatkuvat matkavakuutukset

  • Henkilövakuutukset

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön