Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Westy alias Tapsa Vesterinen

A A A

Aloitin moottoripyöräilyn 1973. Olen ajanut customeilla, peruspyörillä, matkapyörillä ja tehokkailla kyykyillä. Nykyisin ajan BMW 800 GS:llä. Sorasirottimeen vaihdoin Moto Guzzista. Guzzeilla kilometrejä kertyi n. 250 000 ja niitä oli 4 kpl peräkkäin. Tarkoitus oli edelleen pysyä Italialaisen sinfonian parissa, mutta Guzzin Stelvio oli endurona painava ja pieni tankkinen.  Enduroon siirryin, koska halusin jotain uutta moottoripyöräilyyni. Kaikkiaan kilometrejä on kertynyt n. 700 000. Nykyisin ajan kaudessa 22 - 28 000 km. Aloitan moottoripyöräilyn maaliskuun lopussa ja lopetan marraskuun puolenvälin jälkeen. Tyypillinen ajokausi on 8-9 kk. Tuona aikana en (käytännössä) aja autoa.

Matkaa olen tehnyt Euroopassa ääripäinä Nordkapp - Gibraltar (pohjois / etelä suunta) ja Irlanti (Atlantin rannalta) länsi Venäjälle (länsi / itä suunta). Venäjälle olen reissannut muutaman kerran, joista saldona joitain tuhansia kilometrejä. Matkailua olen harrastanut myös sellaisissa maissa joita ei enää ole. Kuten Tsekkoslovakia, Jugoslavia, DDR ja tietenkin muut vanhan itäblokin maat. Vaikka osa maista vielä löytyykin, on niiden kulttuuri eri kuin menneinä aikoina.

Moottoripyöräilyyn sain uuden sisällön hurahdettuani enduroihin. Suomi on sorateiden luvattu maa, ja soralla ajaminen on erilaista kun asfaltilla. Soratiet tarjoavat täysin uusia kokemuksia. Sora muistuttaa siitä, että moottoripyöräily on harrastus, jossa aina oppii uutta. Toiset ajavat paremmin ja toiset huonommin, mutta erilainen alusta ja erilainen pyörä on uuden oppimisen paikka.

Suhtaudun moottoripyöräilyyn nöyrin ja avoimin mielin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja hyväksytään positiivinen erilaisuus.

Meissä moottoripyöräilijöissä on vain kaatuneita ja ei vielä kaatuneita motoristeja. Itse kuulun ryhmään kaatuneet. Pieniä muksahduksia en laske kaatumisiksi.

Motto: Elämä ei ole päivät jotka on eletty, vaan hetket, jotka ovat jääneet mieleen. Siis nokka kohti uusia tuulia.

westyn kuva

westy. motoristi vuodesta 1973

 

 

 

 

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2018

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön