Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Henkilöasiakkaat
  3. > Vakuutukset
  4. > Ajoneuvot
  5. >Uusi liikennevakuutuksemme nyt myynnissä

Uusi liikennevakuutuksemme nyt myynnissä

A A A

Uusi liikennevakuutus kuva

Olitpa vanha tai uusi asiakkaamme, voit nyt turvata liikkumisesi OP Vakuutuksen uudella auton liikennevakuutuksella.

Korkea lähtöbonus, vikkelä bonuskehitys ja erinomainen bonusturva tekevät uudesta liikennevakuutuksestamme hyvän diilin. Vakuutus palkitsee sinut oman ajohistoriasi mukaisesti, ja voitkin turvallisella ajotavalla ansaita merkittäviä etuja ajoneuvosi vakuuttamiseen. Saat nyt myös kaikkiin vakuuttamiisi autoihin tai moottoripyöriin saman bonusprosentin oman vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti.

Laske liikennevakuutuksesi hinta ja osta vakuutus oheisesta painikkeesta. Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Osta vakuutus

Millainen on OP Vakuutuksen uusi liikennevakuutus?

Lähtöbonus jopa 40 %
Korkeampaa lähtöbonusta et muualta löydä.  Uuden liikennevakuutuksen lähtöbonus on jopa 40 %, jos sinulla ei ole aiempaa vakuutus- ja vahinkohistoriaa. Ajatuksemme on, että olet lähtökohtaisesti hyvä kuski ja ansaitset näin ollen korkean lähtöbonuksen.

Vikkelä bonuskehitys
Uuden kuskin ajotaito karttuu nopeasti. Nyt karttuu myös bonus, sillä palkitsemme uuden, hyvän ja liikenneturvallisuutta edistävän kuskin vikkelällä bonuskehityksellä. Kun ajat 3 vuotta ilman vahinkoa, ansaitset liikennevakuutukseesi jo 64 % bonuksen. Viidessä vuodessa bonustasosi on jopa 70 %.

Korkea 80 % maksimibonus
Uuden liikennevakuutuksen maksimibonus on 80 %. Vahingottomalla vakuutus- ja vahinkohistorialla pääset lähtöbonuksesta maksimibonukseen 10 vuodessa, ja pitkällä sekä vahingottomalla vakuutushistorialla voit päästä 80 % bonukseen jo heti kättelyssä.

Bonusmenetyksen varalle bonusturva jo 2 vuodessa
Hyvälläkin kuskilla voi liikenteessä käydä huono tuuri, ja yksi vahinko on ymmärrettävän inhimillistä. Saat liikennevakuutuksesi bonuksen suojaksi bonusturvan, kun olet ajanut 2 vakuutuskautta 80 % maksimibonuksella. Bonusturvan ansiosta ensimmäinen liikennevahinko ei laske bonustasi lainkaan. Kun olet ajanut yhden vuoden 80 % bonuksella, laskee yksittäinen vahinko tällöinkin bonustasi vain 8 prosenttiyksikköä.

Kaikkiin talouden autoihin samansuuruinen bonus
Saat kaikkiin vakuuttamiisi autoihin samansuuruisen bonuksen vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti. Turvallisen, vahingottoman ajotapasi ansiosta voitkin saada todella hyvän bonusprosentin.

Huomioithan, että yhdellä autolla ajamasi vahinko vaikuttaa seuraavan vakuutuskauden alusta vain kyseisen auton bonukseen. Muiden vakuuttamiesi autojen bonukseen vahinko vaikuttaa vasta autoa vaihdettaessa tai uutta autoa hankittaessa.

Uudista vanha liikennevakuutuksesi

Onko sinulla OPssa voimassaoleva liikennevakuutus?

Vakuutuksesi ei automaattisesti vaihdu, vaan pääset hankkimaan uuden liikennevakuutuksen verkkokaupastamme. Vanha sopimuksesi päättyy automaattisesti, kun uusi liikennevakuutus astuu voimaan. Muistathan uuden liikennevakuutuksen hankkimisen yhteydessä uusia myös autosi kaskon. Mikäli et päivitä myös kaskoa verkkokaupassa, jää kaskovakuutuksesi vanhalle sopimukselle, jolloin liikennevakuutus ja kasko päätyvät noudattamaan eri vakuutuskausia ja maksuaikataulua.

Liikennevakuus ja kasko - liikkumisen kokonaisvaltainen turva

Liikennevakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikkien osapuolien henkilövahinkoja. Tämän ohella liikennevakuutuksesta korvataan syyttömäksi todetun osapuolen omaisuusvahinkoja. Liikennevakuutus ei korvaa aiheuttamassasi vahingossa omalle kulkuneuvollesi mahdollisesti aiheutunutta vahinkoa. Tätä varten on kasko.

Kaskolla turvaat autosi mm. kolarin, tieltä suistumisen, moottorivian ja hirvikolarin varalta. Yli 60 % vahingoista tapahtuu auton ollessa pysäköitynä. Kaskolla suojaat autosi myös tilanteissa, joissa tuntemattomaksi jäävä osapuoli kolhii tai muuten vaurioittaa menopeliäsi sen ollessa pysäköitynä. Kaskon kolarointiturvan lähtöbonus on uudelle Kaskon ostajalle aina 70 %. Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Muista päivittää myös autosi kasko, kun hankit autollesi uuden liikennevakuutuksen. Tällöin saat kaikki vakuutusmaksut kätevästi samalle laskulle, eikä sinun tarvitse huolehtia ajoneuvosi vakuutuksista erillisinä, eri maksuvälin omaavina paketteina.

Turvaa myös kuljettaja ja matkustajat

Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä kolhuilta aina voi välttyä. Auton vakuuttamisen ohella on tärkeä turvata myös kuljettaja ja matkustajat. Tarjoamme nyt aikuiselle terveysvakuutuksen vuodeksi 30 % alennuksella ja syntyvälle lapselle osana #Perheenlisä-kampanjaa vuodeksi täysin veloituksetta. Molemmat tarjoukset ovat voimassa 31.12.2017 asti.

Terveysvakuutuksella pääset nopeasti hoitoon ja voit keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen. Valitse terveysvakuutuksesta sopiva laajuus sekä haluamasi valinnaiset turvat. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

Uusi liikennevakuutus - kysytyimmät kysymykset

Minulla on vanha liikennevakuutus. Onko uusi liikennevakuutus halvempi?

Uusi liikennevakuutus ottaa bonustason määrittelyssä sekä hinnoittelussa huomioon henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistoriasi sekä uudet hinnoittelutekijät. Vakuutuksen hinnan ollessa sidoksissa kuljettajan omaan taustaan, ei vakuutuksen kokonaishintaa ole mahdollista automaattisesti määritellä nykyistä liikennevakuutusta halvemmaksi tai kalliimmaksi.

Merkittävät erot vakuutusten hinnoissa muodostuu tilanteissa, joissa taloudessa on useampi ajoneuvo. Uuden liikennevakuutuksen myötä saat kaikkiin omassa käytössäsi oleviin autoihin samansuuruisen bonuksen, millä voi olla merkittävä vaikutus ajoneuvojesi vakuutusten kokonaishintaan.

Siirry verkkokauppaan ja varmista, ettet maksa autosi vakuutuksista liikaa. Näet vakuutuksen hinnan syötettyäsi ajoneuvosi tiedot.

Tuleeko liikennevakuutusten korvaavuuteen muutoksia?

Ei tule. Auton pakollinen liikennevakuutus korvaa totuttuun tapaan liikennevahingossa sattuneita henkilövahinkoja sekä mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Tarvitset edelleen autollesi kaskon halutessasi turvata sen esimerkiksi ilkivallan tai kolarin varalta.

Tarjolla on monenlaista liikennevakuutusta. Onko OP Vakuutuksen liikennevakuutus paras ratkaisu kohdalleni?

Liikennevakuutuslain uudistuminen vuoden alussa on tuonut markkinoille ennätyksellisen määrän uusia, erilaisia auton liikennevakuutuksia. Liikennevakuutuksissa on myös paljon eroavaisuuksia, jolloin parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen voi tuntua haastavalta.

OP Vakuutuksen liikennevakuutuksen korkea 40 % lähtöbonus, nopea bonuskehitys sekä korkea 80 % maksimibonus takaa, että teet hyvän diilin. Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. Omistaja-asiakkaalle kertyy myös OP-bonuksia, joita käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

OP Vakuutuksen asiakkaana pääset myös hyödyntämään auton vahinkotilanteissa OP Korjaamomestarin palveluita. Korjaamomestari hoitaa korjaamolla autosi korjaukseen ja vahinkoilmoituksen tekemiseen liittyvät asiat.

Taloudessamme on useampi auto. Mitä muutoksia uusi liikennevakuutus tuo useamman ajoneuvon talouteen?

Uuden liikennevakuutuksen myötä saat kaikkiin vakuuttamiisi autoihin saman suuruisen bonuksen vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti. Turvallisen ajotapasi ansiosta voit tällöin saada kaikkiin käyttämiisi autoihin todella hyvän bonusprosentin, mikä näkyy vakuutusmaksujesi kokonaishinnassa.

Yhdellä autolla ajamasi vahinko vaikuttaa seuraavan vakuutuskauden alusta alkaen vain kyseisen auton liikennevakuutukseen. Muiden autojen voimassaoleviin vakuutuksiin vahinko ei välittömästi vaikuta, vaan vahingon vaikutus muihin ajoneuvoihin realisoituu vasta, kun vaihdat autoa.
Jokaisen kuskin onkin hyvä kerryttää oma bonus ja oma vahinkohistoria. Tarjoamme uudelle kuskille todella hyvän 40 % lähtöbonuksen, josta hän voi jo kolmen vahingottoman vakuutuskauden jälkeen nostaa bonustasonsa jo 64 %:iin.

Minulla on moottoripyörä. Tuoko liikennevakuutuslain uudistuminen muutoksia moottoripyöräni liikennevakuutukseen?

Moottoripyörän liikennevakuutuksen bonustaulukko pysyy ennallaan, eikä auton liikennevakuutuksen uudistuminen tuo moottoripyörän bonukseen muutoksia. Lähtöbonuksena on edelleen 20 % ja maksimibonuksena 70 %.

Saat kuitenkin kaikkiin vakuuttamiisi moottoripyöriin uudistuksen myötä saman suuruisen bonuksen vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti. Turvallisen ja vahingottoman ajotapasi ansiosta voitkin saada moottoripyörillesi todella hyvän bonusprosentin. Moottoripyörällesi vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön