Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

Matkavahingot

A A A

Matkustajavakuutuksesta korvataan tyypillisimmin matkalla aiheutuneita tapaturmia ja sairauksia sekä kuluja mm. matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä, odottamisesta ja matkalta myöhästymisestä.

Vahingon tehokkaan ja joustavan hoidon edistämiseksi annamme hoitolaitoskumppaneillemme maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. Suosittelemme, että varmistat vahingon korvattavuuden etukäteen Pohjolasta. Pohjolan kumppanuusverkoston löydät oheisesta linkistä.

Jokaisen täysi-ikäisen vakuutetun on täytettävä korvaushakemus henkilökohtaisesti. Täysi-ikäisen vakuutetun puolesta toinen henkilö voi hoitaa vahinkoasiaa ainoastaan oheisella valtakirjalla.

Matkatavaravakuutuksesta korvataan ilman omavastuuta matkatavaroiden vahingoittuminen ja varkaus enintään vakuutusmäärän verran. Matkatavaroiden katoaminen tai unohtaminen sekä matkatavaroiden myöhästyminen ovat myös korvattavia asioita. Passin, viisumin tai matkalippujen varkaudesta korvataan kuluja.

Toimi näin - varmistat sujuvan korvauskäsittelyn

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © OP  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön